Cotxes elèctrics
Ferran Vital

El Model 3 de Tesla serà 10 cops més segur que els cotxes actuals

Adam Jonas, expert del grup inversor Morgan Stanley, analitza el futur model de la marca californiana

El Model 3 de Tesla serà deu cops més segur que els cotxes actuals / TESLA Zoom

El futur Tesla Model 3 serà una fita de la història de l'automòbil si fem cas de l'anàlisi del prestigiós inversor nord-americà Adam Jonas, que va publicar un informe sobre el futur model de la marca d'Elon Musk.

Segons aquest informe, el Model 3 és fins a 10 cops més segur que un cotxe convencional, i els seus sistemes de seguretat redueixen en un 90% el risc de tenir-hi un accident mortal

La clau d'aquesta seguretat és la mateixa estructura física del vehicle i la capacitat d'absorbir impactes, però sobretot el programari que incorporarà, amb sistemes de frenada automàtica o sensor de carrils. A més, Tesla està millorant el sistema de processament d'imatges Tesla Vision, que perfeccionarà els paràmetres de seguretat dels seus models. Segons els càlculs de Jonas, aquestes millores podrien salvar més de 30.000 vides cada any només als Estats Units.

L'analista de Morgan Stanley preveu també un increment molt important del valor de les accions de Tesla, gràcies a la gran demanda prevista del nou Model 3. I és que Tesla ja acumula més de 400.000 reserves del futur model, que es començarà a fabricar al mes de juliol.