Proves Cotxes
Motor 19/06/2017

Tesla Model X, el cotxe del futur (Vídeo)

Us portem la prova del flamant Tesla Model X, un cotxe avançat al seu temps, 100% elèctric i autònom

Ferran Vital
1 min
Tesla Model X, el cotxe del futur

És el projecte més ambiciós de Tesla. El Model X és un cotxe 100% elèctric de fins a 700 CV amb una autonomia de més de 470 quilòmetres, dotat de la tecnologia més moderna (connexió a internet il·limitada) i funcional, capaç fins i tot de circular de forma autònoma gràcies al seu sistema 'autopilot' o de protegir-nos en cas d’atac bacteriològic gràcies als filtres d’aire HEPA.

Els propietaris del Tesla Model X poden utilitzar de franc la xarxa de supercarregadors que Tesla té arreu del territori. A Catalunya hi ha punts actius a Torrefarera (Lleida), a l’autovia T11 (Reus-Tarragona), a Girona i a L’Aldea (Terres de l’Ebre), a més dels de Caldes de Malavella, Sant Cugat i la Seu d'Urgell que Tesla obrirà els propers mesos.

Endoll recàrrega Tesla Model X

Els supercarregadors de Tesla recarreguen al 80% les bateries del cotxe en tan sols 40 minuts, i ho fan al 100% en 75 minuts. Ara bé, també podem recarregar el cotxe en un punt domèstic convencional gràcies als adaptadors, per bé que aleshores el temps de recàrrega seria de més de set o vuit hores.

Detall volant

Els Model X ja estan disponibles al nostre mercat amb un preu base de 110.000 euros.

stats