Cotxes clàssics
Motor Novetats 10/09/2018

Lancia Delta Futurista, una llegenda que es resisteix a desaparèixer

Un fabricant italià anuncia una edició especial de 15 unitats fidels a l’original amb les comoditats i tecnologies del segle XXI

Ara Motor
2 min
Lancia Delta Futurista, una llegenda que es resisteix a desaparèixer

El Lancia Delta és un dels grans mites de la història del motor. Ara el jove emprenedor italià Eudenio Amos, que amb només 32 anys ja és propietari d’Automobili Amos, ha anunciat que fabricarà 15 unitats del Lancia Delta Futurista, un cotxe que reaprofita més de 1.000 peces originals del Delta amb les millores tecnològiques i mecàniques del segle XXI.

Delta Futurista

El Lancia Delta Futurista pesa només 1.200 quilos gràcies a l’ús massiu de fibra de carboni al difusor, para-xocs i capó, amnetnint la mateixa carrosseria original del Dleta amb unes lleus modificacions als passos de roda posteriors eixamplats, que emfatitzen la seva imatge esportiva i musculada.

Interiors Delta Futurista

La creació d’Eugenio Amos disposarà d’un motor gasolina de 4 cilindres que arribarà als 330 CV i un sistema de tracció integral -com no podia ser de cap altre manera- i una nova arquitectura de suspensions i direcció que el converteixen en un cotxe encara més àgil i esportiu.

Detall quadre comandaments Delta Futurista

Els interiors mantenen l’essència original amb uns seients signats per Recaro i un quadre de comandaments fidels al Delta dels vuitanta, però introduint elements de fibra de carboni i alumini per mantenir el pes a ratlla.

Cadascuna de les 15 unitats del Delta Futurista es vendrà per un preu superior als 300.000 euros, i ja es poden demanar les reserves al web del fabricant italià.

stats