Seguretat
Motor Seguretat 11/01/2020

Un milió de dòlars de recompensa per 'hackejar' un Model 3

La marca californiana destinarà més d’un milió de dòlars i un Tesla Model 3 nou en premis als pirates informàtics que els ajudin a millorar el sistema de seguretat dels seus vehicles

Ara Motor
1 min
Tesla organitza un concurs per a ‘hackers’

Tesla és una companyia diferent. Conscients dels riscos dels sistemes operatius dels seus cotxes autònoms, els californians han decidit organitzar un concurs amb diversos premis en metàl·lic (que en total sumen un milió de dòlars i un Model 3) per a aquells hackers o pirates informàtics que puguin trobar esquerdes i debilitats en el sistema de seguretat que utilitza Tesla als seus vehicles.

Aquest concurs, organitzat per Trend Micro, se celebrarà a la ciutat canadenca de Vancouver entre el 18 i el 20 de març i comptarà amb diverses categories, entre les quals hi figura la de l’automòbil connectat, elèctric i autònom.

Els participants del concurs hauran d’intentar hackejar el sistema de seguretat del Tesla Model 3 i descobrir-ne així les seves possibles febleses i esquerdes en l’encriptament del seu software. El concurs tindrà tres nivells de premis, corresponents a les diferents capes de seguretat que tenen els sistemes de Tesla, i repartirà en total un milió de dòlars i un Model 3. El guanyador s’embutxacarà 700.000 dòlars i el cotxe esmentat.

Amb aquest concurs Tesla vol seguir millorant en els sistemes de seguretat del seu software i avançar encara més cap a la conducció autònoma plena, la que ja no necessita cap mena d'intervenció humana.

stats