Proves motos
Motor  /  Proves 12/02/2022

Brixton Cromwell 125, una moto modificada amb molt d’estil

Provem la Brixton Cromwell, una moto de 125 cc i una estètica espectacular que la converteix en una gran aliada en el trànsit urbà

5 min
Brixton Cromwell 125

La marca Brixton ha irromput al mercat nacional amb molta força. Tot i el seu naixement recent, els seus models responen molt bé a les necessitats i desitjos d’uns clients que busquen motos de baixa cilindrada d’estil clàssic. Rere Brixton hi ha el gegant KSR Group, que des d’Àustria s’encarrega de dissenyar i desenvolupar els models, per després fabricar-los a l'Àsia. KSR és l’artífex del renaixement de marques mítiques com Lambretta o Malaguti, però també s’ha atrevit a crear marques pròpies, com Motron o Brixton.

El mercat de les motos d’estil clàssic, neoclàssiques, vintage, neoretro o com li vulguem dir, està molt de moda. Però és cert que fins fa poc aquesta moda estava limitada només a models de mitja i gran cilindrada. Ara, gràcies a marques com Brixton, els que busquin motos de petita cilindrada trobaran models amb aquesta aposta estètica i molt atractius. I dins d’aquestes marques, Brixton s’ha col·locat ràpidament en el top de vendes del segment. Després de provar la Cromwell 125, ho entenem a la perfecció.

La planta de la Brixton Cromwell 125 és imponent
La planta de la Brixton Cromwell 125 és imponent
La planta de la Brixton Cromwell 125 és imponent

L'atrevida aposta estètica és sens dubte un dels punts forts de la Cromwell 125. Tots els ingredients d’una moto clàssica hi són ben presents: parafangs cromats; far rodó, seient amb relleu; tub d’escapament tipus pea shooter... Però, a més, la Cromwell aporta un toc de moto modificada molt atractiu, com el parafang davanter retallat, la cinta anticalòrica als col·lectors d’escapament, el motor de color negre i els llums d’intermitència i de fre petits. I el millor de tot és que aquestes modificacions ja venen homologades de fàbrica. A tot això cal sumar-hi que el nostre model portava també unes alforges laterals molt atractives, tot i que una mica massa petites per ser útils en el dia a dia.

Detalls estètics
Detalls estètics