Moto elèctrica
Motor  /  Novetats 16/03/2019

Zero SR/F, probablement la millor moto elèctrica del mercat

La marca nord-americana Zero Motorcycles presenta la seva última creació: una moto elèctrica de 110 CV i 320 quilòmetres d’autonomia

Ara Motor
2 min
Zero SR/F, probablement la millor moto elèctrica del mercat

Zero Motorcycles és un fabricant nord-americà de motos elèctriques amb seu a Scott Valley, Califòrnia. Aquesta empresa, que sovint ha estat comparada amb Tesla, va ser fundada per Neal Saiki –un antic enginyer de la NASA– l’any 2006 i des d’aleshores ha fabricat diversos models de moto elèctrica que han convertit Zero Motorcycles en el referent de la mobilitat sostenible sobre dues rodes al continent nord-americà.

Zero SR/F

Però ara Zero Motorcycles ha volgut anar encara més enllà amb la presentació de la nova Zero SR/F, una moto creada a partir d’un full en blanc i que utilitza xassís, bateries, motor i plataforma estructural totalment nous. De fet, el nou xassís és totalment d’acer i utilitza un nou esquema de suspensions i amortidors signat per Showa que millora l’experiència dinàmica de la moto californiana per oferir un pes total de 220 quilos.

Detall quadre instruments Zero SR/F

Una de les grans apostes de Zero Motorcycles amb la nova Zero SR/F és la càrrega tecnològica de la moto, que inclou quatre mapes o modes de conducció diferents, diversos ajustaments del control de tracció, grups òptics led, pantalla digital LCD de 12,25 polzades i punys amb calefacció.

Detall motor Zero SR/F

El seu motor elèctric ofereix 82 kW (110 CV) i 190 Nm de parell, cosa que permet a la Zero SR/F arribar als 200 km/h de velocitat punta, i les seves bateries de liti de 14,4 kWh de capacitat li ofereixen una autonomia de 259 quilòmetres en cicles urbans i 121 quilòmetres d’autonomia per autopista i autovia a una velocitat de 110-120 km/h.

Zero SR/F

Però la Zero SR/F ofereix una bateria auxiliar anomenada Power Tank a l’espai que ocuparia el dipòsit de gasolina d’una moto convencional per oferir fins a 320 quilòmetres d’autonomia. A més a més, la Zero SR/F pot carregar totalment les bateries en dues hores i mitja en un carregador domèstic.

Carregador Zero SR/F

La Zero SR/F ja pot ser encarregada i tindrà un preu base de 20.890 euros al nostre mercat, tot i que les versions més ben equipades o Premium arribaran als 23.090 euros.

stats