Novetats Cotxes
Motor  /  Novetats 06/04/2017

Opel Insignia Country Tourer, familiar i aventurer

Els de Rüsselsheim presenten la variant familiar i "crossover" del nou Insignia

Ara Motor
1 min
Opel Insignia Country Tourer, familiar i aventurer

Opel ha presentat la variant familiar i aventurera del flamant Insignia, anomenat Insignia Country Tourer. Aquesta carrosseria arribarà a mitjans d’estiu als concessionaris del nostre país, i incorpora totes les novetats tecnològiques i mecàniques de les versions sedan de l’Insignia.

Opel Insignia Country Tourer

A diferència de la berlina convencional aquesta variant familiar i aventurera tan sols disposarà d’un sistema de tracció integral amb repartiment vectorial del parell i un sistema de suspensió posterior multibraç que permeten optimitzar el comportament del vehicle dins i fora de l’asfalt.

El nou Insignia Country Tourer serà també 20 mil·límetres més alt que la berlina convencional, i disposarà de reforçaments de plàstic negre a la part inferior de la calandra i frontal, als passos de roda i al para-xocs posterior.

Interiors Opel Insignia Country Tourer

A més aquesta variant optimitza l’espai de càrrega fins oferir uns magnífics 1.665 litres de capacitat (300 més que la generació precedent) i podrà transportar un pes de fins a 100 quilos al portaequipatges del sostre –de sèrie-. L’Insignia Country Tourer seguirà oferint tota la gamma de colors i tecnològica que ja té la versió sedan, i manté els tres modes de conducció, l’oferta de motors i llandes de les que ja disposa el vehicle.

stats