Motos
Motor Novetats 30/04/2019

Ducati Panigale V4 Nicky Hayden, una moto única que només es pot comprar a eBay

Els de Borgo Panigale presenten una edició exclusiva dedicada al seu expilot de MotoGP

Ara Motor
1 min
Ducati Panigale V4 Nicky Hayden, una moto única que només es pot comprar a eBay

Nicky Hayden és un dels millors pilots de motociclisme dels últims anys. Campió del món de MotoGP l’any 2006, el pilot de Kentuky va desenvolupar gran part de la seva carrera amb Honda i amb Ducati.

Precisament la marca italiana ha volgut fer un últim homenatge al pilot nord-americà amb una edició única i especial de la seva Panigale V4 i que rebrà el nom de Ducati Panigale V4 Nicky Hayden. Aquesta edició única i especial és en realitat una Panigale V4 que imita el treball de pintura i decoració de la Desmosedici GP12, una de les motos més carismàtiques del pilot americà.

Ducati Panigale V4 Nicky Hayden

Tot i que la Ducati Panigale V4 Nicky Hayden manté el motor i l’electrònica del model original, aquesta edició especial presenta una posada a punt més específica que inclou unes exclusives llandes de fibra de carboni més lleugeres, forquilla davantera Öhlins R/T i amortidors posteriors TTX, diverses proteccions de fibra de carboni, estriberes d’alumini, un nou embragatge en sec STM i una cua d’escapament de titani Slip-on signada per Akrapovic.

Aquesta unitat única i exclusiva es troba en un concessionari de Ducati a Oregón (Estats Units) i es posarà a la venda en un subhasta a eBay el pròxim 1 d’agost amb un preu de sortida d’uns 61.000 euros, i els beneficis de la moto aniran a parar a una fundació benèfica gestionada per Hayden.

stats