Novetat
Motor  /  Novetats 16/07/2019

ABT porta el Seat Tarraco a una nova dimensió

Els preparadors alemanys presenten una evolució esportiva del totcamí gran de Seat

Ara Motor
2 min
ABT porta el Seat Tarraco a una nova dimensió

ABT és un preparador de cotxes molt especialitzat en millorar i potenciar els vehicles del grup Volkswagen. De fet, no és el primer cop que ABT es dedica a presentar una evolució d’un Seat, perquè en el passat han presentat les seves preparacions per als Seat Ateca i Seat León.

ABT Tarraco

Ara li toca el torn al Tarraco, el totcamí més gran de la marca catalana i que s’ha de convertir en un dels seus vaixells insígnia. ABT ha agafat el model amb el motor dièsel de 190 CV, tracció integral 4Drive i canvi automàtic DSG i l’ha potenciat fins a 220 CV i 440 Nm de parell gràcies a l’evolució ABT Engine Control que els preparadors alemanys ja utilitzen per millorar les prestacions dels Tiguan Allspace i Skoda Kodiaq.

L’altra gran millora d’ABT és l’apartat estètic exterior, amb unes noves llandes DR de 21 polzades en forma de turbina de color negre que s’associen a uns neumàtics de tall esportiu i perfil baix.

ABT Tarraco

Els preparadors alemanys també anuncien que en cas de no voler les llandes de 21 polzades –poc indicades per fer excursions fora de l’asfalt– poden configurar qualsevol llanda del seu catàleg amb mides de 18, 19 o 20 polzades.

El preu de millorar el motor és d'uns 2.000 euros, i el preu de les quatre llandes i els neumàtics específics s'eleva fins a 3.000 euros més: 5.000 euros en total. Això sí, aquesta modificicació està homologada i manté la garantia oficial del fabricant.

stats