Totcamí híbrid
Ara Motor

DS 7 Crossback, el SUV de luxe francès vol plantar cara a l’hegemonia germànica

La marca de luxe de Citroën presenta el nou DS 7 Crossback, un SUV elegant i tecnològic

DS 7 Crossback, el SUV de luxe francès vol plantar cara a l’hegemonia germànica / PSA Zoom

El mercat dels totcamins grans de luxe és cada cop més rendible i atreu nous clients a un segment que ha crescut molt els darrers anys. Per això DS ha presentat el nou 7 Crossback, un SUV prèmium que vol competir amb els Range Rover Evoque i Audi Q5, entre altres.

Vista posterior DS 7 Crossback Zoom

Vista posterior DS 7 Crossback / PSA

El nou DS 7 Crossback disposarà d’un sistema híbrid, ja que marida un motor 1.6 THP de gasolina amb un motor híbrid que arribarà als 300 cavalls de potència combinada. Tota la potència es gestionarà mitjançant una caixa de canvis automatitzada EAT8 de vuit velocitats i una plataforma de tracció total.

El fet de ser híbrid i endollable permetrà al DS 7 Crossback circular fins 60 quilòmetres en mode 100% elèctric

L’altre gran novetats del DS 7 Crossback és el seu nou sistema de suspensions anomenat “DS Active Scan Suspension” que adaptarà la rigidesa i el recorregut de la suspensió en funció de l’estat de l’asfalt i fins i tot preveurà irregularitats mitjançant una càmera per avançar-se als sotracs i maximitzar el confort dels ocupants.

Interiors Zoom

Interiors / PSA

Pel que fa al disseny, d’exterior interiors, el nou DS 7 Crossback segueix la línia d’estil francesa, amb atrevides formes geomètriques dins l’habitacle, una calandra generosa i una línia de cintura força elevada.