Seguretat viària
Motor Seguretat 14/08/2020

Els Mossos enxampen un conductor circulant per l’AP-7 a 246 km/h

Es tracta de la velocitat més elevada que ha captat mai un radar del Servei Català de Trànsit

Ara Motor
1 min
Els Mossos enxampen un conductor circulant per l’AP-7 a 246 km/h

El 3 d’agost, a les 00.33 hores, un radar mòbil dels Mossos d’Esquadra va enxampar un vehicle circulant a 246 km/h a l’autopista AP-7, a l’altura de Cambrils en direcció a Barcelona. L’infractor és un jove de 25 anys al volant d’un Volkswagen Golf de setena generació.

Convé recordar que la velocitat màxima permesa a Catalunya en aquest tipus de vies és de 120 km/h, i que l’infractor doblava aquesta velocitat, cosa que li suposarà conseqüències penals de tres a sis mesos de presó, treballs comunitaris de fins a noranta dies i la prohibició de conduir vehicles de motor d’entre un i quatre anys.

Un cop els Mossos de trànsit van detectar el cotxe circulant a 246 km/h van mobilitzar una patrulla ciutadana al peatge de Vila-seca, on van aturar el vehicle de l’infractor.

Aquest mes d’agost els Mossos d’Esquadra i el Servei Català de Trànsit han preparat un dispositiu especial de seguretat i vigilància per la xarxa viària catalana amb l’objectiu de reduir la sinistralitat a les carreteres del país.

Captura infractor 214 km/h

En aquest context els Mossos també van captar un segon infractor al volant d’un Mercedes-Benz GLC Coupé que circulava el 7 d’agost a un quart de nou de matí per l’AP-7 a l’altura de Reus en sentit sud a una velocitat de 214 km/h. L’infractor va ser aturat a Tortosa i també s’exposa a les conseqüències legals de la seva acció.

stats