La Guantera
Motor Proves 01/07/2021

Adventure Experience: el saló del trail a l’aire lliure

1 min
La primera edició del Adventure Experience, un èxit

Amb les màximes mesures anticovid possibles, a l’aire lliure i en un entorn tan adequat per al propòsit com el famós Rocco’s Ranch, a tocar del Circuit de Catalunya. Aquest ha sigut l’escenari de la primera edició de l’Adventure Experience, per la qual han passat més de dos mil entusiastes de les motos trail amb l'objectiu de conèixer i provar les últimes novetats del mercat, millorar la tècnica de conducció dels seus vehicles personals, assistir a xerrades i col·loquis motoristes o poder planificar unes vacances sobre (dues) rodes.

La iniciativa va motivar els diferents fabricants del mercat a mostrar-hi els seus models més nous, amb un total de 22 expositors presents en aquesta mostra. Tenint en compte que la situació sanitària ha impedit las possibilitat d'organitzar salons i fires amb aquesta finalitat en els últims mesos, els potencials compradors d’aquests vehicles han acollit la proposta amb moltes ganes.

L’Experience Tour ha tingut també una dimensió pràctica, amb l’organització de rutes marcades i la possibilitat de perfeccionar la conducció d’una moto trail en zones especialment habilitades per fer-ho. Durant el cap de setmana hi ha hagut diverses conferències i exhibicions molt espectaculars, com les del pilot d’Enduro Extrem Pol Tarrés al manillar d’una Yamaha Ténéré de més de 200 quilos de pes, que va demostrar que no hi ha obstacles insalvables. L’acollida de l’Experience Tour, un esdeveniment enfocat cap a l’exitós món de les motos trail, ha estat tan bona que els organitzadors ja pensen en la segona edició.

stats