Novetats
Motor Novetats 04/10/2017

Rezvani Tank, un 4x4 blindat apte per a civils

Els californians de Rezvani presenten un model blindat preparat per suportar qualsevol situació complicada i fins i tot violenta

Ara Motor
1 min
Rezvani Tank, un 4x4 blindat apte per civils

Blindatge antibales, motor V8 amb més de 500 CV de potència, rodes especials per a tot tipus de ferms i tracció integral permanent. Amb aquestes credencials arriba el Rezvani Tank, l'última creació de la marca californiana.

Aquest cotxe, fabricat de forma artesanal sota comanda, costa uns 150.000 euros de preu base, però els clients que ho desitgin poden disposar d'una sèrie d'extres gairebé a la carta com ara una sorprenent càmera de visió nocturna tèrmica heretada dels vehicles militars.

Rezvan Tank

Tot i la seva aparença bestial, el Rezvani Tank no renuncia a oferir confort i comoditat als seus ocupants, mitjançant uns còmodes seients de cuir, climatitzador o sistemes d'ajuda i informació com un sistema de 'head-up display' [visualització frontal].

Interiors

El Razvani Tank està pensat per a un ús intensiu i atrevit en situacions complicades, i no pas per portar els nens a l'escola, desgraciadament, excepte si es viu a Catalunya, on pot arribar a ser útil.

stats