Cotxe elèctric
Motor 19/12/2017

Renault Zoe Star Wars, ara amb una autonomia galàctica

La marca del rombe crea una edició especial del seu cotxe elèctric aprofitant l’estrena de l'última pel·lícula de la saga

Ara Motor
1 min
Renault Zoe Star Wars, ara amb una autonomia galàctica

El Renault Zoe és un dels elèctrics més equilibrats i amb millor relació qualitat-preu del mercat. De fet, ara fa una mica més d’un any vam poder provar-lo en profunditat i va aportar-nos sensacions molt positives.

Però un dels problemes del Zoe -i de la resta de cotxes elèctrics- és l'autonomia limitada. Renault va prometre un Zoe amb fins a 400 quilòmetres d'autonomia en els pròxims mesos, i aquesta edició especial inspirada en Star Wars és la primera entrega d’aquest Zoe amb autonomia extensa.

Renault ZOE Star Wars

El Zoe Star Wars incorpora també alguns elements estètics específics de l’univers Star Wars, com ara diverses plaques i logos a la carrosseria, la silueta del Falcó Mil·lenari sobre el capó del cotxe i una X-Wing al sostre. També disposa d’unes exclusives llandes de 17 polzades, connexió wifi, càmera de visió posterior i un sistema d’àudio Bose; a més, els clients poden escollir entre quatre colors: dues tonalitats de blancs, un gris i un negre.

Zoe Star Wars

Aquesta edició especial està limitada a tan sols 1.000 unitats i restringida al mercat francès, i arribarà a la primavera coincidint amb l’estrena de la pròxima pel·lícula de l’univers creat per George Lucas, ‘Solo, a Star Wars Story’.

stats