Cotxes híbrids
Motor Novetats 22/10/2020

Renault amplia l’oferta de models electrificats

La gamma E-Tech del fabricant francès s’amplia amb les versions híbrides del Captur i l’Arkana i una versió híbrida endollable (PHEV) del Mégane de cinc portes

Ara Motor
2 min
Renault amplia l’oferta de models electrificats

Pocs mesos després d’haver anunciat les versions híbrides dels Clio i del Captur i la versió híbrida endollable del Mégane Sport Tourer, la marca francesa torna a la càrrega amb tres nous models que incorpora a la seva oferta E-Tech, nom amb què Renault anomena els seus models electrificats. En aquesta ocasió Renault anuncia les versions híbrides convencionals del Captur i del flamant Arkana i una versió híbrida endollable del Mégane hatchback o amb carrosseria de cinc portes.

Renault Captur E-Tech

Però anem a pams. El Captur és un dels models més venuts de Renault i, si bé és cert que ja disposava d’una versió híbrida endollable o plug-in des de feia alguns mesos, ara tindrà també una versió híbrida convencional, és a dir, que recarrega la bateria de tan sols 1,2 kWh mitjançant l’energia cinètica del vehicle (aprofitant frenades, desacceleracions...) per oferir una potència total combinada de 140 CV. El Captur també inclourà una versió microhíbrida o mild hybrid que associarà un petit propulsor gasolina 1.3 TCe amb un sistema de 12 V.

Renault Mégane E-Tech

L’altra gran novetat és el Mégane E-Tech híbrid endollable que ja no només es podrà adquirir amb carrosseria familiar i que combina un motor atmosfèric de gasolina de 91 CV i un motor elèctric de 67 CV per oferir una potència total combinada de 160 CV, i amb més de 50 quilòmetres d’autonomia gràcies a les bateries de liti de 9,8 kWh de capacitat.

Renault Arkana E-Tech

Finalment, l’Arkana (un model cupè que encara no es comercialitza al nostre país) disposarà de versions híbrides convencionals i híbrides endollables o plug-in per oferir una potència total combinada de 140 CV, i una versió microhíbrida o mild hybrid amb potències de 140 o 160 CV.

stats