Nou CUV
Ara Motor

Arkana, el gran secret de Renault

La marca del rombe presenta l’Arkana, un totcamí cupè (CUV) amb aspecte esportiu i juvenil

Arkana, el gran secret de Renault / RENAULT Zoom

Renault ha aprofitat el Saló de Moscou per presentar l’Arkana, el primer SUV cupè de la història de la marca francesa. L’Arkana es fabricarà a Rússia i es comercialitzarà internacionalment. Presumiblement, arribarà al nostre mercat durant la segona meitat del 2019.

Renault ARKANA Zoom

Renault ARKANA / Renault

Els CUV (vehicles derivats d’un totcamí o SUV amb una carrosseria de tall cupè) són cada cop més habituals al mercat i tenen una bona acollida comercial al Vell Continent. Els CUV són un segment on han triomfat els vehicles de tall ‘premium’, com els BMW X4 o Mercedes-Benz GLC, que esdevenen especialment atractius pels fabricants a causa de l’important marge comercial que generen.

L'Arkana aprofita la plataforma del Kadjar Zoom

L'Arkana aprofita la plataforma del Kadjar / Renault

De fet, l’Arkana no deixa de ser una variant més estilitzada que imita el llenguatge estètic dels Talisman i Mégane i aprofita la plataforma i els elements mecànics del Renault Kadjar (que a la vegada són compartits amb el Nissan Qashqai).

Renault ARKANA Zoom

Renault ARKANA / Renault

Renault, que no ha publicat encara els detalls tècnics de l’Arkana, ha explicat en el seu curt comunicat que el mot 'Arkana' prové del llatí ‘Arcanum’, que significaria ‘misteri’ o ‘secret’ en català modern.