SUV GRAN
Motor Novetats 04/09/2020

Peugeot rejoveneix el 5008

El totcamí de set places francès presenta la seva actualització estètica de cara a la segona meitat de la seva vida comercial

Ara Motor
2 min
Peugeot rejoveneix el 5008

Tan sols quatre anys després del seu llançament comercial, Peugeot ha presentat el restyling de mitja vida comercial del 5008, el seu SUV gran de set places que s’ha convertit en un dels pesos pesants del segment per mèrits propis i que vam provar ara fa uns anys.

Els principals canvis i novetats estètiques del 5008 es poden resumir en un frontal redissenyat que hereta diverses solucions estètiques dels també populars 3008, 508 i el nou 2008, que encara no hem pogut provar. De fet, la principal novetat és una calandra frontal sense marc cromat i uns nous grups òptics davanters que fan desaparèixer els llums antiboira davanters a l'integrar-los amb els fars principals.

Nous fars 5008

Pel que fa a les novetats tecnològiques, val la pena destacar que el 5008 incorpora noves ajudes a la conducció, com ara un nou sistema de visió nocturna amb previsió d’obstacles en un radi de fins a 250 metres en condicions de poca llum (conducció nocturna, pluja intensa, boira...), un nou control de creuer amb velocitat adaptativa i funció de manteniment en el carril pel qual circula, frenada automàtica d’emergència i reconeixement de senyals de trànsit.

Interior 5008

Pel que fa a la mecànica, Peugeot manté dos motors gasolina de 131 i 181 CV i dos dièsel amb potència idèntica que ja estaven disponibles fins ara en l’oferta del model. Totes les versions mecàniques es poden associar a un canvi manual o automàtic i mantenen el selector de modes de conducció, però segueixen sense disposar de versions de tracció total ni cap versió híbrida endollable.

Peugeot 5008

Per acabar, el 5008 manté tres nivells d’equipament anomenats Active, Allure i GT, que es poden millorar amb diversos paquets de personalització. El 5008 amb format restyling se seguirà fabricant a França i arribarà al nostre mercat a finals d’aquest any, a un preu no massa diferent del de la gamma actual, amb una forquilla que oscil·la entre els 29.000 i els 40.000 euros.

stats