Novetats Motos
Motor Novetats 17/09/2021

Nova Triumph Speed Triple 1200 RR, essència britànica

La novetat de la marca és una moto esportiva, elegant i passional a parts iguals

2 min
Triumph Speed Triple 1200RR

L'any passat Triumph ens va sorprendre molt gratament amb la Trident 660, i aquest any vol fer el mateix amb una moto esportiva i que sobre el paper ha de ser una de les millors novetats de l'any, la nova Triumph Speed Triple 1200 RR.

L'equip de disseny de Triumph ens va ensenyar amb la Trident 660 com fer una moto amb marcats trets clàssics però conjugant el seu llenguatge estètic amb diversos elements moderns. Amb la nova Speed Triple 1200 RR ho han tornat a fer. El més destacable és el seu petit carenat, que tot just abraça el far davanter i remata la seva aparença amb uns grups òptics amb una llum diürna led molt característica i que farà que reconeguem el model de lluny.

El motor, com tota bona roadster anglesa, queda al descobert, a l'estil de les motos més clàssiques de les illes britàniques. En aquest cas el propulsor de la Speed Triple 1200 RR és un tricilíndric que ofereix una potència màxima de 180 CV i un parell motor de 125 Nm a 9.000 rpm.

Triumph Speed Triple 1200RR

Com és habitual en la marca anglesa, els acabats prometen ser fantàstics, amb detalls en fibra de carboni o en color daurat. L'apartat tecnològic tampoc es quedarà enrere, amb components de primer nivell com les suspensions semiactives ÖhlinsSmart EC 2.0, els cinc modes de conducció (Road, Rain, Sport, Rider i Track), el sistema ABS per trenar corbes sense comprometre la seguretat al manillar, el control de tracció optimitzat per a traçats dinàmics i revirats, el sistema antiwheelie o el nou assistent de canvi de marxa Triumph Shift Assist up & down.

Finalment, convé recordar que la nova Triumph Speed Triple 1200 RR arribarà als concessionaris de la marca a partir del mes de gener per un preu de 21.400 euros.

stats