Novetats
Motor 13/12/2016

Hyundai fitxa al dissenyador de Bugatti

La marca coreana contracta el cap de disseny de Bugatti, Alexander Selipanov, per dirigir el disseny dels Hyundai i Genesis els propers anys

Ara Motor
1 min
Hyundai fitxa al dissenyador de Bugatti

El creixement global del grup Hyundai-Kia no és flor d'un dia. Molts no s'acabaven de creure els directius coreans quan van dir que en uns anys estarien al nivell de fabricants com el grup Volkswagen o Toyota, però el temps els ha acabat donant la raó.

En aquest cas ha estat el fitxatge del dissenyador Alexander "Sasha" Selipanov, un jove dissenyador d'origen georgià i que compta al seu haver importants projectes com el Bugatti Chiron, el Vision Gran Turismo de Bugatti i que va col·laborar en el disseny del Lamborghini Huracán l'any 2010.

Amb 33 anys, Selipanov és un dels dissenyadors més influents

Selipanov va estudiar art i disseny a Califòrnia, i va incorporar-se al grup Volkswagen on ha desenvolupat la seva carrera fins ara. A Seül en Selipanov es farà càrrec del disseny dels futurs Genesis, la divisió de luxe del fabricant coreà. De fet, Genesis preveu llençar sis nou models els propers anys sota la direcció del jove dissenyador georgià.

stats