Cotxes elèctrics
Motor  /  Novetats 17/08/2019

BMW és la marca amb més cotxes de zero emissions del mercat

Els fabricants ‘premium’ alemanys lideren l’oferta de cotxes ecològics i de zero emissions

Ara Motor
1 min
BMW és la marca amb més cotxes de zero emissions del mercat

Tot i que al públic en general li pugui semblar estrany, BMW, Audi i Mercedes-Benz ofereixen pràcticament la meitat dels cotxes amb etiqueta ecològica ‘Eco’ o ‘Zero’ de la DGT, amb un 48% del total del mercat.

BMW és la marca que més cotxes de zero emissions ofereix en el mercat, amb onze vehicles –entre els quals destaquen els i3 i i8–; seguida per Mercedes-Benz, amb nou opcions, i els set vehicles que ofereix Tesla.

Per la seva banda, Audi lidera l’oferta de vehicles amb etiqueta ‘Eco’ –autèntic calaix de sastre que inclou els cotxes híbrids, híbrids endollables, gas natural, GLP i semihíbrids– amb 63 versions de vehicles diferents, seguida molt de lluny per Mercedes-Benz, amb 31 versions, i les japoneses Lexus i Toyota, amb tan sols 10 variants cadascuna.

El mercat dels cotxes ecològics i de zero emissions ha crescut significativament a l’estat espanyol durant el primer semestre del 2019, i ja representa un 11% del total de noves matriculacions de l’Estat, cosa que suposa un creixement del 30% respecte al mateix període de l’any passat, segons apunta la consultora JATO Dynamics.

stats