Esportius
Motor  /  Novetats 29/12/2018

Aquest és el nou Toyota Supra (tot i que no l’hauries d’estar veient)

Es filtren les primeres fotos oficials de l’esportiu que Toyota ha desenvolupat amb BMW

Ara Motor
1 min
Aquest és el nou Toyota Supra (tot i que no l’hauries d’estar veient)

És un dels cotxes més esperats dels últims anys. I és que pocs cotxes han generat tanta expectació com el retorn del mític Supra, l’esportiu japonès de tracció posterior que Toyota va fabricar entre els anys 1978 i 2002.

El nou Toyota Supra, del qual s’han filtrat les primeres fotos oficials, l'ha desenvolupat i posat a punt el gran enginyer japonès Tetsuya Tada, pare del GT86 –i el seu bessó Subaru BRZ– i comparteix plataforma amb el BMW Z4. D’entrada, sembla que els 4,5 metres de llargada, els 2 d’amplada i tan sols 1,2 d’altura prometen emocions fortes i diversió al volant del nou esportiu del país del sol naixent.

Toyota Supra

El Supra es presentarà oficialment a Detroit el 14 de gener, i utilitza un motor de gasolina de sis cilindres en línia i tres litres de cubicatge d’origen BMW associat a una caixa de canvis ZF de vuit relacions. Tot i que el bloc motor és totalment alemany, el departament de competició de Toyota, anomenat Gazoo Racing, assegura haver modificat alguns detalls del propulsor per fer-lo més contundent, tal com mostra el primer vídeo oficial publicat per Toyota:

stats