Saló de Ginebra
Ara Motor

Skoda Vision X, el futur SUV compacte txec

Skoda presentarà un nou totcamí urbà al Saló de Ginebra

Skoda Vision X, el futur SUV compacte txec / SKODA Zoom

De moment és tan sols un prototip, però l’Skoda Vision X serà la base sobre la qual Skoda construirà el seu SUV urbà, utilitzant la plataforma MQB-A0, que ja utilitzen els seus cosins Seat Arona i Volkswagen T-Cross, amb els quals es repartirà el mercat.

Vision X Zoom

Vision X / Skoda

De fet, el gran èxit comercial del Kodiaq -el SUV de 7 places de Skoda- i la bona acollida del Karoq -la versió compacta- han animat els responsables de Skoda a completar la seva oferta totcamí amb un cotxe més petit però que manté l’essència i el disseny dels seus germans grans.

Igual que l’Arona, el futur Vision X -o com s’anomeni finalment- disposarà d’una carrosseria amb sostre bicolor, i utilitzarà un llenguatge estètic molt racional, dominat per les formes geomètriques, les línies senzilles i rectes i les nervadures molt marcades.

Interiors Vision X Zoom

Interiors Vision X / Skoda

On el prototip sí que presenta més canvis és en el disseny dels interiors, més modern i tecnològic gràcies a la presència d’una gran pantalla tàctil central, un quadre d’instruments digitalitzat i uns seients ergonòmics i esportius.