Cotxe elèctric
Ara Motor

Renault actualitza el Zoe amb més potència i autonomia

Les noves bateries del Zoe augmenten la seva autonomia fins als 390 quilòmetres

Renault actualitza el Zoe amb més potència i autonomia / RENAULT Zoom

Renault actualitzarà el seu elèctric urbà Zoe amb interessants novetats mecàniques que milloren el seu rendiment i eficiència gràcies a un nou motor elèctric anomenat R135, que arriba als 135 CV de potència i 245 Nm de parell, i un nou paquet de bateries de liti de 52 kWh que permeten arribar als 390 quilòmetres d’autonomia.

Renault Zoe Zoom

Renault Zoe / Renault

Amb tot, els clients que ho desitgin encara podran demanar el motor vigent fins ara, el R110, que ofereix 108 CV i 225 Nm de parell associat a les bateries de 41 kWh que ja vam provar en el seu moment i que tindrà un preu inferior.

Renault Zoe Zoom

Renault Zoe / Renault

El Zoe també estrenarà un nou sistema de càrrega amb corrent continu de 50 kW, capaç de carregar una autonomia de fins a 150 quilòmetres en només mitja hora. Això sí, en un punt domèstic de fins a 7 kW, el Zoe triga 9 hores i 25 minuts en carregar del tot les bateries.

Interior Renault Zoe Zoom

Interior Renault Zoe / Renault

Estèticament, el nou Zoe estrena uns nous grups òptics ‘full led’, llandes de nou disseny i de dos colors i un nou quadre d’instruments totalment digital amb un sistema de càrrega sense fils per als telèfons mòbils compatibles.