Saló de Ginebra
Ara Motor

Mini fabricarà un cotxe amb 300 CV de potència

El futur John Cooper Works GP arribarà al mercat el 2020 i tindrà 300 CV de potència

Mini tindrà un cotxe 300 CV de potència / MINI Zoom

MINI està preparant una edició limitada de 3.000 unitats del John Cooper Works GP, el Mini més potent que s'ha fabricat mai en sèrie fins ara, que arribarà als 300 CV de potència i que es posarà a la venda el 2020.

MINI JCW GP Zoom

MINI JCW GP / MINI

Segons afirma el vicepresident de la marca, Thomas Giuliani, aquest model “és el Mini més ràpid" dels seus 60 anys d’història, alhora que reafirma el compromís de la marca amb la competició. Val la pena recordar que  el disseny definitiu del JCW GP que la marca presentarà a Ginebra estarà basat en un prototip que la marca va mostrar fa un any i mig, i que hem utilitzat en la capçalera de l'article.

Detall llanda nou MINI JCW GP Zoom

Detall llanda nou MINI JCW GP / MINI

El futur Mini JCW GP utilitzarà un motor gasolina turbo de quatre cilindres i dos litres de cubicatge alimentat per dos turbos que promet emocions fortes i prestacions esportives al volant del petit coet anglès.

Detall difusor i cues escapament del nou MINI JCW GP Zoom

Detall difusor i cues escapament del nou MINI JCW GP / MINI

No és el primer cop que la marca anglesa prepara aquesta variant esportiva, ja que l’any 2012 ja va existir un primer John Cooper Works GP que arribava als 218 CV i accelerava de 0 a 100 en 6,3 segons, i de girar al vell traçat de Nürburgring Nordschleife en un fabulós temps de 8’23”, una autèntica proesa per a un vehicle del seu segment i potència. El nou model, més potent que mai, segurament serà capaç de batre tots els registres del seu antecessor, ja que la marca ha anunciat també que ha millorat el seu comportament dinàmic alleugerint el pes global del conjunt.