LA GUANTERA

A l’estiu, en moto, ben abrigats

A l’estiu, en moto, ben abrigats Zoom

JAQUETA HERITAGE

Garibaldi ha fet aquesta rèplica d’un barbour dels anys setanta, absolutament impermeable. I molt important també: transpirable, una qualitat que amb la calor és fonamental. Els tancaments estan pensats per fer recorreguts de mitjana i llarga distància. Està disponible en color negre o marró, en les talles de XS a XXXL. Val 290,34 €.

MALETA LATERAL SH36

Shad és un fabricant català que lidera el mercat europeu de les maletes per viatjar en moto. Incorporen el sistema de fixació lateral 3PSystem, que permet posar-les a la moto i treure-les amb molta facilitat. Són molt lleugeres i incorporen uns catadiòptrics nous que fan que la moto sigui perfectament visible. Valen 289 €.

CASC N40 FULL SPECIAL

El fabricant italià Nolan incorpora al seu catàleg aquest casc polivalent que serveix per anar per ciutat, carretera o muntanya, ja que la zona de protecció de la barbeta i la visera es poden desmuntar. Està fet en policarbonat Lexan i és compatible amb el sistema de comunicació propi de la marca N-Com. Val 229,99 €.

GUANTS LANE 2

El fabricant de roba per esquiar, anar en moto o bicicleta Scott presenta aquests guants que permeten anar frescos però, sobretot, ben protegits, ja que les mans són la primera extremitat que rep quan caiem de la moto. Estan fets de pell perforada, combinada amb poliamida i poliuretà. En diversos colors, valen 75 €.

CASC MR JUMP JACKPOT

Si ens agrada anar en moto per la muntanya i apostem per una estètica més aviat agressiva, aquesta és la proposta que fa per a aquest camp el fabricants de cascs Suomy. Aquest protector destaca per ser extremadament lleuger i estar fabricat en materials d’alt rendiment. Però, sobretot, pel seu agosarat disseny. Val 389 €.

PITET COMMANDER

Per anar en moto per la muntanya no n’hi ha prou amb una jaqueta. És important que el pit, les costelles, els braços i l’esquena estiguin protegits en cas de caiguda, però també dels impactes de pedres i branques. Incorpora l’imprescindible neck brace que protegeix les cervicals. També té mànigues ventilades. Val 239 €.

EQUIPAMENT ACERBIS

La samarreta i els texans no són per anar en moto per la muntanya. Cal anar ben protegit, amb roba lleugera, ben ventilada, i reforçada als llocs del cos que poden rebre si caiem de la moto. El material utilitzat en aquest equipament de motocròs és el polièster, resistent a les abrasions i que permet llibertat de moviments. Val 179,90 €.

MOTXILLA SHAD E-83

Per portar el més imprescindible si es tracta de fer recorreguts no gaire llargs, o per quan baixem de la moto. El material extern inclou una capa d’escuma que permet protegir el contingut, com ara un ordinador portàtil. Amb un disseny molt ergonòmic, incorpora diversos compartiments i una funda per al casc. Val 69 €.