Trial
Motor Competició 09/06/2021

Toni Bou fa anar una Honda Africa Twin com si fos una moto de trial

El pilot de Piera publica un vídeo en què demostra un control i un equilibri pràcticament sobrehumà sobre la nova Honda Africa Twin, una moto de 222 quilos de pes

1 min
Toni Bou Honda Africa Twin

Després de guanyar 28 títols de campió del món de trial (indoor i a l’aire lliure) i dominar amb mà de ferro la seva especialitat els últims anys, podem afirmar que Toni Bou és un dels millors pilots de motociclisme de tots els temps. El seu talent i estil de pilotatge han creat escola i han fet evolucionar les motos de trial, i han obligat la resta de competidors a haver d’adaptar-se per poder fer front al seu domini incontestable de l’especialitat.

El que encara no havíem vist mai, però, és el de Piera fent anar una Honda Africa Twin Adventure Sport de 222 quilos de pes i motor de dos cilindres en línia, que ofereix 109 CV de potència i 105 Nm de parell, com si fos una moto de trial qualsevol. Evidentment aquesta moto presenta una preparació específica –Adventure Sport– pensada per sortir de l’asfalt, però en cap cas seria una moto pensada per atacar una zona de trial i sortir-ne com si res. Si no és que, evidentment, el pilot escollit és Toni Bou.

stats