Vídeos
Motor  /  Competició 07/04/2020

'Endurance', tota l'emoció dels GT des del sofà de casa (i de franc)

YouTube i Amazon Prime Video ofereixen un documental espectacular sobre el paper dels Porsche 911 RSR i 911 GT3 R a les 24 Hores de Le Mans i Nürburgring de l'any passat

Ara Motor
1 min
'Endurance', el documental definitiu de les carreres GT

El director de cinema britànic James Routh, conegut per la seva sèrie documental Formula 1: Drive to survive (disponible a Netflix), ha creat un nou documental anomenat Endurance que ja es pot veure íntegrament a YouTube i a la plataforma Prime Video.

Imatge del documental 'Endurance'

En aquest documental, d'uns 90 minuts de durada, l'equip dirigit per James Routh acompanya l'escuderia de Porsche del Mundial de Resistència de Turismes amb els cotxes Porsche 911 RSR i 911 GT3 R durant 25 dies del mes de juny del 2019, coincidint amb la celebració de les 24 Hores de Le Mans i les 24 Hores de Nürburgring al vell traçat de Nordschleife.

Els cotxes Porsche 911 RSR i 911 GT3 R són els protagonistes del documental

Aquest documental té tots els ingredients que s'espera del creador de la sèrie Formula 1: Drive to survive, convertida ja en una obra de culte pels aficionats al motor, i repeteix el mateix format dinàmic que intercala entrevistes a pilots i enginyers, imatges espectaculars i plenes de dramatisme i realisme. Us deixem amb el vídeo de YouTube, un documental que us ajudarà a passar les hores aquests dies de confinament:

stats