Seguretat
Motor 31/05/2018

[Vídeo] MonoHUD, un casc amb realitat augmentada

El casc 2.0 ja ha arribat: incorpora un ‘head-up display’ que augmenta la seguretat a la carretera

Ara Motor
1 min
MonoHUD

Les noves tecnologies han arribat –també– als cascos dels motociclistes. L’empresa DigiLens acaba de presentar el MonoHUD, un casc amb un sistema de ‘head-up display’ incorporat que ens permet no haver de desviar la mirada de la carretera per saber la velocitat a què circulem i poder mantenir la vista a l’asfalt.

DigiLens és una ‘start-up’ californiana que fabricarà el MonoHUD després d’haver trobat els 25 milions de dòlars que necessita per finançar el seu projecte. El client podrà personalitzar i configurar la informació que vol projectar en el seu ull dret mitjançant un dispositiu de dues làmines transparents on es projecta la informació sol·licitada i que s’integra amb l’estructura interna del casc. Els aficionats a la sèrie d’'anime' ‘Bola de drac’ no podran deixar de trobar similituds entre aquest sistema i els dispositius que utilitzaven els personatges de la mítica sèrie japonesa.

El sistema creat per DigiLens es connecta amb la motocicleta mitjançant la connexió Bluetooth i té una autonomia d’ús d’unes 8 hores.

stats