MOTOCICLETES
Motor Novetats 18/11/2020

Yamaha Tracer, entre l’oci i l’aventura

La marca japonesa presenta la nova família Tracer, ara més esportiva i tecnològica que mai

Joel Carapuig
2 min
Yamaha Tracer, entre l’oci i l’aventura

La família Tracer de Yamaha es renova de cara a l'any 2021 estrenant nous noms i noves versions. Els nous models seran ara més lleugers, més potents, més versàtils i més tecnològics que mai, però mantindran intacte el seu lema de "cor esportiu, ànima touring".

En primer lloc tenim la nova Tracer 9, que estrena aquesta denominació donant per tancat el nom de Tracer 900. L'estètica totalment nova presenta un frontal i un carenat elegant i alhora esportiu. Els seus nous fars són, igual com els de la seva germana Tracer 7, un senyal distintiu del model.

Yamaha Tracer

La millora mecànica també és evident, ja que el nou motor és el CP3 tricilíndric de 890 cc Euro5, heretat de la recentment presentada MT-09 del 2021. En aquesta nova versió entrega 119 CV a 10.000 rpm i un parell motor de 93 Nm a 7.000 rpm. Gràcies a la seva nova transmissió i al seu sistema d’embragatge assistit, el nou model promet unes acceleracions encara més contundents.

Yamaha Tracer

Pel que fa a l'equipament tecnològic, la Tracer 9 estrena el nou IMU de sis eixos que va estrenar la més esportiva Yamaha R1, que la doten d'unes ajudes a la conducció i d'una seguretat de primer nivell. El quadre està format per dues pantalles bessones TFT de 3,5 polzades cadascuna i tota l'ergonomia ha estat reajustada, més orientada al benestar del conductor i del seu acompanyant.

Detall pantalla Yamaha Tracer

Entre altres novetats cal destacar que el bastidor és ara més lleuger, idèntic al de l'MT-09, i proporciona una dinàmica de conducció molt més esportiva. A més a més, el basculant té un nou disseny, les suspensions ajustables s'han millorat i l'equip de frens ara és més potent. Aquest model estarà disponible en versió normal i en versió GT, dotada d'un equipament més complet i apte per viatjar.

Detall fars led

Per la seva banda, en la nova Tracer 7, més enllà d’estrenar una nova denominació que jubila el nom de Tracer 700, l’única novetat és l'arribada del model GT, orientat als grans viatges gràcies a les seves maletes de 20 litres cadascuna, al seu parabrises més alt o al seu seient més còmode, entre altres millores tecnològiques i mecàniques. La resta es manté invariable, ja que el model es va presentar fa un any i ja va estrenar un nou motor Euro5.

stats