Cotxe elèctric
Motor Novetats 03/03/2021

Volkswagen treballa en una versió descapotable de l’ID.3

El CEO de la marca, l’alemany Herbert Diess, anuncia al seu perfil de Twitter la primera imatge oficial de la versió descapotable de l’elèctric ID.3

1 min
Volkswagen ID.3

L’ID.3 de Volkswagen s'està convertint en un èxit de vendes, i va camí de convertir-se en un dels referents elèctrics del segment. Precisament per això la marca alemanya està explorant la possibilitat de fer una versió càbrio o descapotable del seu elèctric, amb l’objectiu de fer-lo més especial i diferenciat respecte als seus competidors.

Ha sigut el mateix CEO de Volkswagen, Herbert Diess, qui ha publicat les primeres imatges o renders del model descapotable amb un missatge que diu: “Silenciós, suau i obert. Estem pensant en un e-convertible, potser un #VWID3 convertible. Què en penses?”

Una de les coses que més criden l’atenció del flamant ID.3 Cabrio o e-convertible és el fet que presenta una carrosseria de tres portes en comptes de cinc, i a les places posteriors només hi ha dos seients individuals, en comptes de tres, la qual cosa vol dir que homologaria quatre places en comptes de les cinc que promet l’ID.3 estàndard.

Volkswagen és un fabricant amb certa experiència en el camp dels cotxes descapotables o càbrio, amb experiències recents com el T-Roc Cabrio que es comercialitza actualment o les versions descapotables dels Golf de segona generació i el New Beetle d’ara fa uns deu anys.

Per acabar, cal esmentar que la versió descapotable de l’actual ID.3 seria una contrapès important als Mini i 500 elèctrics, i permetria seguir apostant per un públic jove i aspiracional, tot i que caldria veure com influeix l’augment de pes dels cotxes descapotables i la carrosseria específica en les prestacions i autonomies de l’ID.3.

stats