Saló de Nova York
Motor 22/04/2019

Volkswagen Tarok: una camioneta basada en el Golf

La marca alemanya sorprèn amb el prototip d’una camioneta compacta basada en la plataforma i la mecànica del Golf

Ara Motor
2 min
Volkswagen Tarok, una camioneta basada en el Golf

Ara fa uns mesos Volkswagen va mostrar un prototip de camioneta compacta pensada per al mercat brasiler al Saló de São Paulo, però ara la marca alemanya ha anat més enllà i ha tornat a mostrar la seva camioneta al Saló de Nova York amb noves especificacions mecàniques i estructurals que fan pensar que el Tarok serà finalment un cotxe de producció i que fins i tot podria arribar a Europa.

Vista superior Volkswagen Tarok

El Tarok seria el germà petit de l’actual Amarok, i utilitzaria la plataforma MQB del grup Volkswagen que ja utilitzen els actuals Golf, León, Tiguan o Ateca, entre d'altres, per donar forma a una ‘pickup’ amb doble cabina i una bona capacitat de càrrega.

Detall maleter Volkswagen Tarok

El disseny del Tarok és molt similar al dels actuals SUV de la marca com el T-Roc o el Tiguan, i de fet la seva estètica denota certa vocació urbana o d’oci més que no pas per un ús agrícola o industrial.

Interiors Volkswagen Tarok

Els interiors del Tarok també mantenen l’equilibri entre disseny i innovació, i disposen d’un quadre d’instruments totalment digital, una pantalla tàctil de 9,2 polzades i diverses funcionalitats i aplicacions tecnològiques.

El Volkswagen Tarok sembla més un SUV que una 'pickup'

La unitat que Volkswagen ha presentat a Nova York utilitza un motor gasolina 1.4 TSI de 150 CV associat a un sistema de tracció integral 4Motion, tot i que si finalment s’acaba fabricant podria incorporar versions amb motors dièsel i amb plataforma de tracció davantera.

stats