Vídeo
Motor 17/05/2018

[Vídeo] Seat deixa entreveure el disseny del Tarraco

Els del Baix Llobregat publiquen un vídeo al seu Twitter que deixa intuir les línies del SUV de set places

Ara Motor
1 min
[Vídeo] Seat deixa entreveure el disseny del Tarraco

El compte enrere per conèixer el nou Seat Tarraco ja està activat. Seat està allargant la presentació internacional del seu totcamí de set places, que arribarà al mercat a finals d’any per competir, entre d'altres, amb el Nissan X-Trail, rei del segment dels SUV grans i de tall familiar.

El Tarraco utilitzarà uns nous grups òptics led diürns, i deixa intuir la fisonomia final del totcamí català que es fabricarà a Alemanya. Les formes geomètriques i anguloses recorden el seu cosí txec Skoda Kodiaq, amb el qual compartirà plataforma estructural i elements mecànics.

El nou totcamí de Seat arribarà als 4,7 metres de llarg i tindrà una tercera filera de seients inclinable. A més, disposarà de variants amb tracció integral (4Motion) i caixa de canvis automatitzada de doble embragatge DSG. D’entrada no hi haurà versions híbrides o híbrides endollables (PHEV), i tampoc es preveu que el Tarraco disposi d’una versió totalment elèctrica.

Tot i que la producció del cotxe es farà a la Baixa Saxònia, el disseny del nou model ha sigut íntegrament català, ja que se n’ha encarregat el departament de disseny de Seat a Martorell. Per acabar, el Tarraco tindrà un preu base que oscil·larà entre els 30.000 i els 35.000 euros.

stats