Ferran Vital

Quan veurem el Fiat 124 cupè?

Quan veurem el Fiat 124 cupè? / FIAT-ABARTH Zoom

El Fiat 124 (i la seva evolució esportiva, l’Abarth 124) rebran una versió cupè (és a dir, amb el sostre tancat) al llarg del proper any. I és que la versió Spider (descapotable) ha rebut més comandes de les esperades, però els països del nord d’Europa i els estats més septentrionals dels Estats Units i el Canadà no gaudeixen d’un clima que afavoreixi passejar a cel descobert la major part de l’any.

Per donar resposta a aquests possibles compradors, Fiat prepararà una versió cupè per satisfer la demanda d’aquest tipus de vehicle. A diferència del Mazda MX-5 (el germà del descapotable italià), els de Torí no es conformen amb un sostre rígid desmuntable, i optaran per redissenyar la part posterior del vehicle i es diferenciaran encara més del model japonès.

Val a dir que Fiat ja va presentar un model cupè en el passat Saló de l’Automòbil de Ginebra. En aquella ocasió va presentar una versió encara més radical de l’Abarth, el Fiat Abarth 124 Concept Rally (el que es correspon amb la imatge que encapçala l'article), que muntava un motor de benzina 1.8 que erogava 300 cavalls de potència. Una declaració d’intencions?