SUV
Motor Novetats 16/09/2021

Toyota Rav4 Adventure, aventurer de baixes emissions

La marca japonesa presenta la versió més exploradora del ja conegut Rav4, un dels SUV híbrids més venuts del mercat

2 min
Toyota Rav4 Adventure

El Toyota Rav4 és un dels totcamins híbrids amb més èxit del mercat, cosa que li ha valgut convertir-se en una de les referències del segment. Ara els japonesos volen anar més enllà amb una variant més exploradora i aventurera per millorar les seves aptituds off-road, un dels elements que ja vam apuntar que caldria millorar quan vam poder provar el cotxe ara fa un temps.

La variant Adventure incorpora alguns elements de disseny específic, com ara més proteccions de baixos, una calandra enfosquida, para-xocs més robustos, retrovisors amb carcasses de color negre i nous fars led. A més, també cal apuntar que incorpora unes noves llandes de 19 polzades de color gris i proteccions contra el fang més amples que les del model estàndard. Pel que fa als interiors, el Rav4 Adventure inclou nous entapissats de cuir sintètic amb reforçaments a la zona lumbar i diverses insercions de contrast com el fil de color ataronjat que contrasta amb el negre dels entapissats.

Toyota Rav4 Adventure
Toyota Rav4 Adventure

Aquesta versió exploradora manté la mecànica híbrida, que marida un motor 2.5 de cicle Atkinson amb dos motors elèctrics auxiliars per oferir una potència total combinada de 222 CV i l'associa a un sistema de tracció total a les quatre rodes amb repartiment intel·ligent del parell (AWD-i).

El nou Toyota Rav4 Adventure arribarà al nostre mercat durant el primer trimestre de 2022 a un preu encara per fer públic, i que teòricament se situarà en una forquilla al voltant dels 42.000 a 44.000 euros que costa actualment un Rav4 de tracció integral i nivell d’equipament Advance o Luxury.

stats