Esportius elèctrics
Novetats 25/10/2018

Toyota podria fabricar un esportiu elèctric assequible

L’entorn de la multinacional japonesa deixa entreveure que l’icònic Toyota MR2 podria ressuscitar en forma d’esportiu elèctric

Ara Motor
2 min
Toyota podria fabricar un esportiu elèctric assequible

Toyota presentarà aviat el flamant Supra, el nou esportiu japonès de dues places i tracció posterior que vol conquerir un segment de mercat més passional i elitista per la multinacional nipona, en eterna lluita amb Volkswagen per convertir-se en el principal fabricant mundial.

Però el Supra podria tenir un company de gamma inesperat en forma de ‘radster’ elèctric. En concret ja s’especula que un nou MR2 en format elèctric i econòmic podria ser la pròxima carta amagada dels japonesos. De fet el president de Toyota Tesuya Tada ja va afirmar el 2017 que estaven treballant en el retorn d’un hipotètic MR2.

El primer MR2 es va fabricar entre els anys 1984 i 2007

La flama la va tornar a encendre el vicepresident europeu de Toyota Matt Harrison durant el Saló de París, on va tornar a especular amb el retorn dels mítics ‘tres germans’ esportius japonesos, un trident format pels Supra, Celica i MR2.

Val a dir que el retorn del mític MR2 en format elèctric té sentit, ja que és relativament senzill adaptar la nova plataforma modular elèctrica TNGA (Toyota New Global Architecture) a les necessitats d’un elèctric de butxaca com seria un hipotètic MR2.

Aquest model, que mai arribaria abans de 2020, podria fer-se un forat amb facilitat, ja que actualment no hi ha cap opció ecològica i a un preu assequible en el món dels ‘roadster’. De fet a Toyota pensen que un biplaça descapotable, lleuger i econòmic podria ajudar a consolidar el creixement global de la marca.

stats