SUV elèctric
Motor 04/03/2019

Tesla presentarà un nou SUV elèctric assequible el 14 de març

La marca californiana ja té preparat el Model Y, un SUV elèctric d’altes prestacions basat en la plataforma del Model 3

Ara Motor
1 min
Tesla presentarà un nou SUV elèctric assequible el 14 de març

Tesla està protagonitzant un moment dolç: superats els colls d’ampolla en la línia de producció del Model 3, els californians volen anar un pas més enllà i presentar el quart cotxe de la seva gamma, anomenat Model Y.

El Model Y és un SUV basat en la plataforma, bateries i motors del Model 3 que es començarà a produir a la planta de Fremont el 2020, però que Tesla presentarà internacionalment el 14 de març, tot i que ja ha mostrat un primer 'teaser' que ens permet fer-nos una idea de com serà el nou totcamí assequible de Tesla.

Els SUV estan de moda, i el Model Y vol respondre a una demanda creixent de la societat occidental, ja que els totcamins compactes són el segment que més ha crescut en els últims anys i s’espera que la seva demanda segueixi creixent durant el futur.

Elon Musk, fundador de Tesla, ja ha anunciat que el Model Y tindrà un preu un 10% superior al dels Model 3, amb els quals comparteix motor i potències. Això vol dir que també existirà una versió econòmica –o si més no, d’accés– del Model Y per menys de 40.000 euros. A més, Musk ha promès que el nou Model Y no tindrà portes en forma d’ales de gavina (un dels elements distintius del Model X) i que el nou totcamí elèctric serà encara més tecnològic i eficient.

stats