Cotxe elèctric
Motor 02/05/2019

Tesla actualitza els Model S i Model X amb més autonomia

La marca californiana presenta una evolució més eficient dels seus dos models més cars

Ara Motor
1 min
Tesla actualitza els Model S i Model X amb més autonomia

Tot i tenir altres projectes entre mans, a Tesla no s’han oblidat dels ja veterans Model S –a la venda des del 2012– i Model X. Així doncs, ha presentat l'última evolució dels models que els fan més eficients i que permeten augmentar l’autonomia dels dos cotxes.

En tots dos casos –Model S i Model X– les millores s’apliquen sobre la versió amb la bateria de 100 kWh, que presenta noves configuracions del seu software per augmentar fins un 10% l’autonomia d’ús dels cotxes.

Així doncs, i amb el mode de conducció ‘gran autonomia’ seleccionat, el Model S ara pot arribar als 610 quilòmetres d’autonomia, per uns 505 quilòmetres del Model X. Ara bé, en mode normal l’autonomia dels Model S i Model X es veu reduïda a 450 i 375 quilòmetres, respectivament.

A banda de la millora en la gestió electrònica dels dos models, Tesla també introdueix algun nou detall estètic com ara l’arribada de nous colors de carrosseria i algun nou disseny de les llandes, i un nou disseny del sistema de suspensions del vehicle, que augmenta encara més la capacitat de filtrat del que passa a l’asfalt.

Per acabar, els nous Model S i Model X amb bateries de 100 kWh també podran aprofitar al màxim la capacitat dels nous Supercharger V2 i V3 amb 145 kW i 200 kW respectivament i que permetran escurçar significativament els temps de recàrrega dels vehicles.

stats