Mobilitat sostenible
Motor Novetats 09/07/2021

Small Ride S4, l’escúter elèctric més barat del mercat: fins a 120 quilòmetres d'autonomia per 1.590 euros

L’escúter elèctric és un vehicle per a dos ocupants comercialitzat per Carrefour

2 min
Small Ride S4

Els carrers de les grans ciutats del país cada cop s’omplen més de patinets i bicicletes elèctriques, dues opcions de mobilitat sostenible i d’un preu assequible que s’han menjat el mercat tradicional dels escúters de 50 cc. El fet de ser vehicles molt a la moda i d’un preu sensiblement inferior els ha convertit en hegemònics en el segment de la mobilitat personal i elèctrica.

Però el segment dels escúters elèctrics encara no ha dit l'última paraula. La cadena de grans supermercats Carrefour ho sap perfectament i inclou en la seva oferta la nova motocicleta elèctrica Small Ride S4, un escúter elèctric amb 120 quilòmetres d’autonomia a un preu similar (o fins i tot inferior) al d’una bicicleta elèctrica.

Detall motor i pantalla
Detall motor i pantalla
Detall motor i pantalla

Aquest escúter elèctric fa servir un motor elèctric fabricat per Bosch que impulsa la roda posterior i que entrega una potència d’1,93 CV, capaç de portar dos ocupants (sempre que no sumin més de 150 quilos entre els dos) i de pujar desnivells de fins al 24% d’inclinació. Les seves bateries de liti tenen una capacitat total d’1,88 kWh, prou per assolir autonomies de més de 100 quilòmetres. Aquesta motocicleta elèctrica té una velocitat punta limitada de 45 km/h i es pot carregar en un endoll domèstic en un temps que oscil·la entre 4 i 6 hores.

A tot això cal sumar-hi una pantalla digital que fa les funcions de quadre de comandaments i instrumentació, una guantera per deixar-hi el telèfon, llums davanters led i una estètica prou treballada i aconseguida.

La cadena de supermercats Carrefour ven aquesta moto elèctrica per un preu de 1.590 euros, per bé que cal comprar-la en format presencial i físic a les seves botigues. Aquest és un preu força inferior al que ofereixen altres empreses, que comercialitzen el mateix escúter Small Ride S4 per un preu fins a 500 euros superior.

stats