SUV híbrid
Motor 12/12/2018

El Seat Tarraco tindrà una versió híbrida endollable el 2020

El SUV de set places serà el primer cotxe parcialment electrificat de la gamma dels del Baix Llobregat

Ara Motor
1 min
Ave Tarraco, els conductors et saluden!

El director general de Seat, el basc Mikel Palomera, ha afirmat que el nou Seat Tarraco tindrà una versió híbrida endollable que arribarà al mercat durant el 2020. Aquest serà el primer dels vehicles electrificats que Seat anirà introduint en la seva gamma al llarg de la dècada vinent i que obre la porta a futures versions elèctriques dels models de Seat.

El Tarraco és un model que es basa en la plataforma MQB i que és pràcticament idèntic als Volkswagen Tiguan AllSpace i Skoda Kodiaq, i aprofitarà motors i tecnologies aplicades a les seves futures versions híbrides.

Presumiblement la futura versió híbrida endollable del Tarraco utilitzarà un motor gasolina 1.5 TSI de quatre cilindres associat a un propulsor elèctric per aportar una potència total combinada d’uns 220 CV i una autonomia totalment elèctrica d’uns 50 quilòmetres.

A més, el nou Tarraco també tindrà una variant més o menys esportiva FR que completarà l’oferta actual de les versions Style i Xcellence que actualment formen la gamma del SUV fabricat a Wolfsburg.

stats