Cotxe elèctric
Novetats 18/06/2019

Renault actualitza el Zoe amb més potència i autonomia

Les noves bateries del Zoe augmenten la seva autonomia fins als 390 quilòmetres

Ara Motor
2 min
Renault actualitza el Zoe amb més potència i autonomia

Renault actualitzarà el seu elèctric urbà Zoe amb interessants novetats mecàniques que milloren el seu rendiment i eficiència gràcies a un nou motor elèctric anomenat R135, que arriba als 135 CV de potència i 245 Nm de parell, i un nou paquet de bateries de liti de 52 kWh que permeten arribar als 390 quilòmetres d’autonomia.

Renault Zoe

Amb tot, els clients que ho desitgin encara podran demanar el motor vigent fins ara, el R110, que ofereix 108 CV i 225 Nm de parell associat a les bateries de 41 kWh que ja vam provar en el seu moment i que tindrà un preu inferior.

Renault Zoe

El Zoe també estrenarà un nou sistema de càrrega amb corrent continu de 50 kW, capaç de carregar una autonomia de fins a 150 quilòmetres en només mitja hora. Això sí, en un punt domèstic de fins a 7 kW, el Zoe triga 9 hores i 25 minuts en carregar del tot les bateries.

Interior Renault Zoe

Estèticament, el nou Zoe estrena uns nous grups òptics ‘full led’, llandes de nou disseny i de dos colors i un nou quadre d’instruments totalment digital amb un sistema de càrrega sense fils per als telèfons mòbils compatibles.

stats