Ciclomotors
Motor 05/08/2019

Piaggio 300 HPE Sport: pioner de les tres rodes

La marca italiana actualitza el seu model icònic amb més tecnologia i seguretat

Ara Motor
2 min
Piaggio 300 HPE Sport: pioner de les tres rodes

L’any 2006 Piaggio va sorprendre tothom amb una aposta arriscada i diferent: el seu Piaggio MP3 era el primer escúter de tres rodes, una solució de mobilitat que va convèncer el mercat i va fer aparèixer un nou segment gràcies a l’acceptació popular d’aquests vehicles, que es poden conduir amb un carnet de conduir de tipus B de cotxe o A1 de moto.

Els escúters de tres rodes són més estables, i per tant més segurs, que els escúters convencionals, i van dirigits als conductors de cotxes urbans que no tenen una gran experiència en el món de les dues rodes.

Piaggio 300 HPE Sport

La nova 300 HPE, que té un preu base de 6.750 euros, és més lleugera i estreta que la seva predecessora, cosa que la fa més àgil per moure’s pels carrers estrets dels centres històrics de les ciutats del país. Aquesta moto utilitza el motor monocilíndric de la Vespa 300 amb 26 CV de potència i disposa d’un gran espai sota el seient per col·locar-hi dos cascos.

Detall espai sota el seient

Pel que fa a la seguretat, aquesta Piaggio 300 HPE utilitza un sistema de tracció ASR d'última generació, ajuda a la frenada ABS i un nou sistema basculant que s’activa amb un botó al manillar i que permet que el conductor no hagi de posar els peus a terra quan ens aturem en un semàfor o un stop, i que es desconnecta automàticament quan tornem a accelerar.

stats