Novetats
Motor  /  Novetats 29/10/2020

Opel renova el Crossland (i perd l’X)

Els de Rüsselsheim presenten el restyling de mitja vida del seu SUV compacte

Ara Motor
2 min
Opel renova el Crossland (i perd l’X)

Opel ha presentat el disseny definitiu de l’actualització de mitja vida comercial (o restyling, si ho preferiu) del Crossland, el seu SUV del segment B. Aquest totcamí, aparegut l’any 2017 quan la marca encara estava sota el control de General Motors, s’anomenava Crossland X, però amb aquesta actualització perd la lletra X del nom i passa a anomenar-se Crossland (a seques).

Opel Crossland

A banda del canvi del nom comercial –estratègies dels departaments de màrqueting– el Crossland també introdueix una nova línia estètica de tall més esportiu anomenada GS Line i que permetrà aportar una dosi extra d’esportivitat al SUV alemany.

Opel Crossland

Però la novetat que crida més l'atenció del nou Crossland és el seu nou frontal, que segueix la línia de disseny iniciada ja pel seu germà de gamma Opel Mokka i els últims prototips de la marca, amb una gran calandra frontal enfosquida flanquejada de detalls cromàtics que l’envolten. En la part posterior destaquen els nous grups òptics led enfosquits i la porta del maleter de color negre, així com llandes de 16 i 17 polzades que estrenen nous dissenys.

Interior Opel Crossland

Pel que fa als interiors, aquest restyling del Crossland també inclou uns nous seients ergonòmics AGR i la possibilitat de desplaçar i reclinar individualment les places posteriors, cosa que permet que en el millor dels casos el maleter del Crossland arribi als 1.255 litres de capacitat.

Mecànicament el Crossland manté una gamma de motors que inclouen mecàniques gasolina i dièsel amb potències compreses entre els 110 i els 130 CV, sempre associades a un esquema de tracció davantera i canvis manuals o automàtics.

Detall pantalla central

El nou Opel Crossland ja està disponible al mercat a un preu base de 20.650 euros, mentre que la versió GS Line arrenca en els 21.650 euros. La versió més exclusiva, anomenada Crossland Ultimate, té un preu base de 26.850 euros i un equipament de luxe, que inclou seients ergonòmics AGR amb entapissats d'alcàntara de color negre, climatitzador bizona i vidres tintats a les places posteriors.

stats