SUV híbrid endollable
Motor Novetats 01/11/2021

El nou Mitsubishi Outlander anuncia 87 quilòmetres d’autonomia en mode elèctric

El totcamí híbrid endollable més venut de la història es renova amb més tecnologia i autonomia en mode de zero emissions

2 min
Mitsubishi Outlander PHEV

Durant una pila d’anys el Mitsubishi Outlander ha sigut el vehicle híbrid endollable o PHEV més venut del mercat, i encara ara és el SUV amb etiqueta de zero emissions més venut al món. De fet, és un d’aquells cotxes que esdevenen referents, tal com vaig poder comprovar quan el vaig tenir a prova ara fa un temps.

Ja fa alguns mesos que Mitsubishi ha anunciat la nova generació del seu popular SUV, ara més tecnològic i ecològic que mai. La versió PHEV o híbrida endollable del nou Outlander arribarà als gairebé 100 quilòmetres d’autonomia en mode totalment elèctric gràcies a les seves bateries de 20 kWh de capacitat. Gràcies a aquesta fita el nou Outlander se situarà per sobre del seu gran rival, el Toyota RAV4 híbrid endollable de nova generació.

Nou Outlander 2022

Segons les homologacions oficials en cicle WTLP, el nou Outlander PHEV arribarà als 87 quilòmetres en mode totalment elèctric enfront dels poc més de 40 quilòmetres que pot recórrer el model actual. El que encara no sabem és la potència total combinada del model, que de ben segur superarà els 224 CV del model actual, mantenint el sistema de tracció integral.

El que Mitsubishi sí que ha confirmat és que el nou Outlander tindrà set modes de conducció diferents per donar respostes a les circumstàncies meteorològiques i estat del ferm, així com un increment del 40% en la potència dels motors davanter i posterior. També disposarà d’un sistema de control dinàmic del vehicle anomenat Super All-Wheel Control (S-AWC) de nova generació amb repartiment electrònic de parell i control de tracció, o dels habituals sistemes de seguretat i ajuda a la conducció com el reconeixement de senyals de trànsit, control de creuer adaptatiu i manteniment de carril, entre altres.

Interiors del nou Outlander

Els interiors del nou Outlander també evolucionen cap a un disseny més ergonòmic, tecnològic i racional, amb dues pantalles tàctils que fan les funcions de quadre d’instruments i comandament central, però que manté botons físics per al climatitzador, selector de conducció o volum del sistema d’àudio.

El nou Outlander es posarà a la venda al Japó el 16 de desembre, però la marca encara no ha confirmat la data d’arribada i el preu final del model a Europa.

stats