SUV híbrid
Motor  /  Novetats 17/08/2019

Nissan prepara un X-Trail híbrid endollable

El SUV japonès disposarà de versions endollables o PHEV en la generació vinent

Ara Motor
1 min
Nissan prepara un X-Trail híbrid endollable

El Nissan X-Trail és el totcamí de set places més venut del món, però els últims anys un compatriota seu amenaça seriosament el seu regnat. El Mitsubishi Outlander PHEV, un totcamí gran híbrid endollable que vam poder provar fa pocs mesos, s'ha consolidat com el cotxe híbrid més venut del món, i posa contra les cordes la supremacia del model de Nissan en el segment.

Per això Nissan prepara una versió híbrida endollable del nou X-Trail que ha de debutar l'any 2021, quan caduqui la generació actual presentada el 2017. La nova generació seguirà oferint mecàniques gasolina i dièsel, però vol centrar els esforços en el segment endollable per intentar recuperar la distància perduda amb el nou Outlander PHEV.

El nou híbrid endollable de Nissan portarà un motor atmosfèric gasolina de cicle Atkinson associat a un motor elèctric molt similar al que utilitza l'Outlander. El SUV de Mitsubishi porta un conjunt format per motor gasolina de 135 CV associat a un propulsor elèctric de 95 CV alimentat per unes bateries de liti de 13,8 kWh que li permeten disposar d'uns 50 quilòmetres d'autonomia totalment elèctrica.

Detall mecànica híbrida de l'Outlander PHEV

A més a més, a ningú se li escapa que actualment Nissan té accés a les tecnologies de Mitsubishi i de Renault gràcies a l'aliança comercial franco-japonesa, i la cúpula de Nissan ja ha dit que té la voluntat d'aprofitar la mecànica i tecnologia provinent de l'Outlander PHEV per als seus futurs models.

stats