Novetats
Novetats 28/05/2019

MINI John Cooper Works Countryman i Clubman, més potents que mai

La mítica marca anglesa eleva la potència de les versions prestacionals del Countryman i del Clubman fins als 306 CV

Ara Motor
2 min
MINI John Cooper Works Countryman i Clubman, més potents que mai

MINI vol portar els Countryman i Clubman JCW a un altre nivell. Ara les versions més esportives de la marca britànica arriben als 306 CV gràcies al seu motor gasolina 2.0 turbo de quatre cilindres TwinTurbo associat a un esquema de tracció integral ALL4 i un canvi de marxes automàtic.

MINI JCW Clubman

Aquest augment de potència de les versions John Cooper Works permet que els dos models accelerin de 0 a 100 en només 4,9 segons i que tinguin una velocitat punta limitada electrònicament de 250 km/h, amb un consum homologat de poc més de 7,2 litres cada 100 quilòmetres i unes emissions de 161 grams de CO2 per quilòmetre.

MINI JCW Countryman

Més enllà de les millores mecàniques, els nous Countryman i Clubman JCW presenten una posada a punt més específica i esportiva, amb un xassís més rígid, un nou tarat esportiu de suspensió i amortidors i uns nous frens que milloren les capacitats dinàmiques i la seguretat del vehicle.

Interior MINI JCW Countryman

Estèticament, els nous Countryman i Clubman JCW arriben amb una nova pintura de dos colors i alguns detalls esportius, com una calandra redissenyada i noves llandes més esportives. Els interiors són més tecnològics gràcies a una pantalla tàctil de 6,5 polzades, tot i que opcionalment també pot equipar-ne una de 8,8 polzades.

stats