Novetats
Motor  /  Novetats 20/06/2017

Kia Stonic, primeres imatges oficials

Kia preenta oficialment el seu nou SUV utilitari i urbà

Ara Motor
2 min
Kia Stonic, primeres fotos oficials

La coreana Kia ha presentat avui a Amsterdam el seu nou SUV utilitari, el Kia Stonic. Tal com us vam explicar fa uns dies, el nou Stonic comparteix plataforma, elements estructurals i mecànics amb el Rio, que també ha estat presentat fa pocs mesos.

Kia Stonic

Estèticament el nou Stonic és trencador i agressiu, i el seu disseny i qualitat percebuda suposen un pas més -i ja en van uns quants- en l'evolució de la marca coreana. A més Kia ha fet que aquest Stonic sigui el cotxe amb més possibilitats de personalització estètica de la història de la marca coreana, i el seu disseny ha estat realitzat pel centre que Kia té a Europa, esdevenint un vehicle més occidental, un element important per un model cridat a ser un dels pilars de les vendes de la marca coreana al Vell Continent.

Interiors Stonic

Pel que fa a l'oferta mecànica, Kia ha confirmat que aquest nou SUV tan sols disposarà de tracció davantera -la versió integral ni es contempla com una opció de futur- i incorporarà motors dièsel o gasolina que es podran associar a un canvi de marxes automàtic o manual, en tots dos casos de sis velocitats. D'entrada trobem a faltar una aposta híbrida pel nou Stonic, una tecnologia que el grup Hyundai-Kia ha demostrat que sap utilitzar amb els flamants Ioniq i Niro.

L'icònic "nas de tigre"està present a la calandra

El nou Stonic estarà disponible a partir de la propera tardor al nostre mercat, i el seu preu de sortida es situarà al voltant dels 19.000 euros.

stats