Saló de Seul
Motor Novetats 28/03/2019

Kia presenta el seu nou SUV elèctric intel·ligent

El Kia Signature Concept és el prototip del totcamí elèctric de la marca coreana

Ara Motor
2 min
Kia presenta el seu nou SUV elèctric intel·ligent

Kia vol seguir creixent en el camp de la mobilitat elèctrica, i per això ha volgut aprofitar el Saló de Seül, on juga a casa, per presentar el nou Signature Concept, l’esborrany del nou totcamí elèctric de la marca coreana.

El Signature Concept manté algunes de les principals senyes d’identitat dels asiàtics, com la ja icònica calandra en forma de ‘tiger noise’ o nas de tigre, però incorporant un nou llenguatge estètic més modern i futurista, dominat per uns grups òptics molt estilitzats i una línia molt elegant i poderosa, que no recorre als excessos de formes geomètriques i línies rectes sinó que sap mantenir un equilibri entre la forma i la funcionalitat del vehicle.

Kia Signature

Aquest prototip és el primer que incorpora la nova tecnologia de conducció autònoma READ (Real-time Emotion Adaptative Driving), que pot analitzar l’estat d’ànim del conductor i dels seus acompanyants per adaptar la conducció i alguns paràmetres de l’interior (música, il·luminació...) a l’humor en què estiguin els ocupants del cotxe.

Segons afirma Kia, el Signature de producció definitiu –que no hauria de diferir gaire d’aquest prototip– serà presentat a finals del 2019, i la seva fabricació començarà el 2020 a les fàbriques de Corea del Sud.

El grup de K-pop 'Black Pink' amb el Masterpiece

L’altra gran novetat de Kia a Seül és el flamant Masterpiece, un SUV gran que vol mostrar la capacitat dels coreans per fabricar cotxes d’alta qualitat amb materials exclusius, motors potents i tracció integral per superar qualsevol obstacle que trobi al seu pas.

stats