Saló de Frankfurt
Motor Novetats 12/09/2017

El nou Kia Cee’d ens ha deixat bocabadats

La marca coreana presenta les línies de la pròxima generació del seu compacte

Ara Motor
2 min
El nou Kia Cee’d ens ha deixat bocabadats

Kia juga a casa en aquest Saló de Frankfurt. I és que el centre de disseny de la marca es troba a tan sols mig quilòmetre del recinte ferial que acull l’esdeveniment més important de l’any, cosa que han volgut aprofitar per mostrar tot el potencial del seu disseny europeu.

Espectacular, dinàmic i elegant

Ja fa anys que els Kia, a més de fiables i econòmics, són bonics, però el nou Cee’d porta l’essència a una nova dimensió, oberta fa uns mesos pel nou Stinger i que apunta directament a la línia de flotació de les grans marques europees.

El frontal recorda al nou Stinger

El Proceed Concept -nom oficial d’aquest prototip- destaca per les llandes de 20 polzades, les seves formes sinuoses i espectaculars, una silueta baixa i ampla, unes nervadures laterals molt marcades i sobretot unes càmeres laterals que substitueixen la tasca dels retrovisors convencionals.

On són els retrovisors?

El sostre de vidre del nou Cee’d permet filtrar la lluminositat de l’ambient a uns interiors diàfans i elegants, dominats pel color vermell de la consola central i l’entapissat de portes i seients. La gran novetat d’aquest cotxe és que la pantalla central i la consola canvien de color en funció del mode de conducció sol·licitat: verd per al mode ecològic, vermell per al mode esportiu i blanc per al mode autònom.

Els interiors són d'alta costura

I és que el nou Cee’d disposarà d’un mode conducció autònom, tot i que Kia no ha volgut explicar quin nivell autònom ni quin motor -híbrid, gasolina o elèctric- impulsarà els Cee’d del futur.

stats