Cotxe de l'Any
Motor Novetats 11/12/2018

Hyundai Kona, escollit Cotxe de l’Any a Catalunya 2019

El ‘crossover’ coreà s’emporta la sisena edició del premi atorgat pels periodistes i mitjans catalans especialitzats

Ara Motor
1 min
Hyundai Kona, escollit Cotxe de l’Any a Catalunya 2019

La sisena edició del premi Cotxe de l’Any a Catalunya, un guardó que s’entrega al vehicle més votat pels membres de l’Associació de Premsa de Motor de Catalunya (APMC), ha proclamat vencedor el nou Hyundai Kona, el ‘crossover’ coreà que vam poder provar fa alguns mesos.

El Kona s’ha imposat per 107 vots al també coreà Kia Ceed, que n’ha sumat 98. En tercera posició ha quedat el nou Ford Focus, amb 87 punts. És el segon cop que un cotxe coreà guanya aquest premi, després de la victòria del Kia Sorento en l’edició del 2016, i el primer cop que un Hyundai guanya el Cotxe de l’Any a Catalunya.

Val la pena destacar que el Kona també disposa d'una versió totalment elèctrica amb una autonomia teòrica d'uns 470 quilòmetres, un dels factors decisius de la victòria del 'crossover' coreà sobre els nous Ceed i Focus, que encara no disposen de versions totalment elèctriques.

A la mateixa votació l’Associació de Premsa de Motor de Catalunya ha escollit Juan López Frade, president de Suzuki Motors Ibèrica, com el millor directiu de l’any. López Frade és el primer no japonès a ocupar el càrrec de màxima responsabilitat de la marca al mercat espanyol, portuguès i andorrà.

stats