Saló de Frankfurt
Motor Novetats 13/09/2017

Honda Urban EV, l’elèctric del futur s’inspira en els 70

Honda presenta el Urban EV Concept, el prototip del seu compacte elèctric que arribarà al 2019

Ara Motor
1 min
Honda Urban EV, l’elèctric del futur s’inspira en els 70

Honda avança amb pas ferm vers l’electrificació parcial o total de la seva gamma. Si fa unes setmanes parlàvem del nou CR-V i l’aparició d’un sistema híbrid, ara els japonesos ens tornen a deixar bocabadats amb el nou Urban EV Concept que presenta alSaló de Frankfurt, el prototip del futur compacte de la marca que aterrarà al nostre mercat al 2019.

Urban EV

El flamant Urban EV està obtenint una acollida entusiasta de la crítica, gràcies a un disseny que sap jugar la carta de la nostàlgia i l’emotivitat dels compactes dels anys 70 del segle passat amb les noves tecnologies. De fet aquest model disposarà d’una calandra interactiva que permetrà comunicar-se amb altres conductors, vianants o ciclistes.

Urban EV

Els interiors, la zona menys evolucionada del prototip, conjuguen senzillesa i racionalitat amb un estil “vintage” gràcies als seients d’una sola peça o l’enorme pantalla panoràmica que domina la consola central.

Modernitat i tradició en una sola carta

El model definitiu es presentarà a Tòquio al 2018, com també les seves especificacions tècniques. Amb tot, el prototip de l’Urban EV és ja un dels elèctrics més desitjats al Saló de Frankfurt.

stats